Welcome, Guest Login|Sign Out

Bir De Bana Sor (Gölge Hayat)

[postlink] http://iyisarkilar.blogspot.com/2013/07/bir-de-bana-sor-golge-hayat_1017.html[/postlink] http://www.youtube.com/watch?v=P34TtjDk4CEendofvid

25 yorum:

Post a Comment

Bunu yapan insanlara ben müzisyen falan demem, en hafifiyle ve de amiyane tabiriyle "ergen" derim. Lise grubu deyip de onlara haksızlık etmek istemem, bundan çok daha başarılıları var gerçekten. Nedir bu ya? Nedir? Bu şarkının yorumlanacağı tarz bu mu? Sözlerini hiç okumadı mı bu insanlar bu rezilliği yaparken? Nerede şarkıdaki hüzün, duygu nerede bu yorum? Yazıklar olsun hem bu güzelim şarkıyı rezil etmelerine izin veren varislere, hem de bu üçüncü sınıf ergen topluluğuna!

önüne gelen müzik eleştirmeni kesiliyor. eminim bu grubun müzisyenleri ve şarkının varisleri senden daha fazla müzik biliyordur. "cover" ın ne demek oldugunu ogren önce. şarkı sert ve hareketli coverlanmış diye duygusuz mu olmuş? yazış tarzından senin ergenlikten yeni çıkmış oldugun belli oluyor. ülkede ne zaman iddialı sıra dışı bir iş çıkar senin gibi çok bilmişler çomak sokmayı görev bilir zaten.

@sdtakl Kimsin de bu kadar bilmis konusuyorsun, nesin sen ya? Ne bicim insan

İmaj Kamelot grubuna o kadar benziyor ki özellikle klavyeci :)

Bu şarkının muhatap aldığı kesimin pespayeliğini çok iyi temsil etmişsiniz. Allah şifa versin.

Sen de youtube'deki seviyesiz, terbiyesiz apaçi gençliğini çok iyi temsil ediyorsun.

bence şarkı çok güzel olmuş

Yorumuz çok doğru. Laf aramızda bütün vocaller "back" dir. Aksi halde solo2, solo3, solo4 vb olur. Saygılar.

kel var,az uzun saçlı adam var,güneş gözlükleri var gereksiz rocker tavırlar var..ayna lan bu yakında bir beyin oğluna bağlarlar..

Çakma Ayna olmuşlar ama yine de olmamış beyler yeni şeyler üretmek lazım.

Ulan hay Ayna'nız batsın be !!! Şu grubun dünyadaki milyonlarca klipteki gibi gözlük takmasının ve gitaristinin kel olması dışında Ayna ile ne alakası var be kıt herifler... Ne kadar dar görüşlü ve sığsınız... Müzikle ilgili konuşacak iki kelime lafınız yok anca kalkıp millete laf yetiştirirsiniz. Yeni ve iddialı bir grup çıktı, hemen birşeye benzetelim, hemen bok atalım. Ulan sanki Seattle'da yaşıyosunuz da her taraftan kaliteli rock grubu fışkırıyor da elinizdekilere bok atıyorsunuz.

yok öyle bi sallama hacı :) yüzbini geçmez

Alt yapı sağlam adamlar iyi çalıyor ses de iş yok

Bence org çalan beyefendi daha bi ilginç. :)

Başarılı bi çalışma olmuş elinize sağlık arkadaşlar Hüseyin ATLI

Aradakı vokal wah çok saçma olmuş onun dışında çok beyendim aradaki pinch harmonic ler falan baya hoş olmuş; son zamanlarda manga ve benzeri salak türkçe rock guruplarından bıkmışken ilaç gibi geldiniz albümlerinizi bekliyorum ;)

sound guzel, vokal duzel, de solo koyacaklari yerde sacmalamislar... nakarat altyapisinin ustune emprovize solo atsaydin ya.... gunumuz rockcilari 80lerde degiliz diye tutturmuslar. muzigin zamani mi olur ya.

Tam anlamıyla mükemmel bir Rock Yorumu..

Bir de Bana Sor gibi ezbere bilinen bir şarkıyı güzel bir melodik alt yapı ile beslemişler, başarılı buldum. Tebrikler.

Şarkıyı söyleyenin CEO oldugunu kim bilebilir ki

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))